Program og Ruter

Følg os:

Program

 

Læs mere om programmet for 2018

 

KL. 10.00

PLADSEN ÅBNER

Vi åbner pladsen kl. 10. Har du meldt dig til på forhånd (og dermed til en lidt billigere pris), skal du bare melde din ankomst. Men du kan også melde dig til og betale på dagen. Sedler til skattejagt og fotokonkurrence uddeles.

 

Samtidig åbner vi for det populære amerikanske lotteri, der også i år har en masse fantastiske præmier fra vores sponsorer.

 

KL. 10.45 - 11.00

Så er der musik

The Billy Surfs spiller kendte sange med en rå retro energi, som vi holder så meget af, at vi for tredje år i træk har bedt dem komme og skabe en fest til Walk & Talk. Læs mere

 

KL. 11.00

Velkomstale og startskud

Formand for lokalafdelingen København-Frederiksberg, Frank Lerdrup Hansen, byder velkommen, og vores ambassadør Tamra Rosanes sender deltagerne afsted med en sang. Løberne sendes først af sted, hvorefter det er tid for de gående.

 

For børnene er der skattejagt på ruten fordelt på aldersgrupperne 0-6 år og 7-15 år. Både børn og voksne kan desuden deltage i årets fotokonkurrence.

 

KL. 12.00 - 12.45

The Billy Surfs spiller igen

Fik du alt for lidt, da de spillede første gang? Bare rolig The Billy Surfs spiller igen og længere tid i denne omgang. Læs mere

 

KL. 13.00 - 13.30

DTU Scienceshow

Studerende fra Danmarks Tekniske Universitet underholder med eksplosioner, farver og gode historier. Vi ser, hvor meget opvaskemiddel kan skumme, og hvordan luftens kvælstof ser ud, og hvilke egenskaber den får, når det er -196 grader. Der er lagt op til et brag af et show, som vi sent vil glemme!

Læs mere

 

KL 13.45 - 14.00

Vinderne kåres og vi siger tak for i år

Frank Lerdrup Hansen annoncerer vinderne af skattejagt og fotokonkurrence og runder dagen af.

WALK & TALK - RUN FOR FUN

- ruter for gående og løbende

 

Vælg mellem en gåtur på 3,4 km, en løbetur på 5 km eller tag løberuten to gange, så du kommer op på 10 km. Uanset hvad du vælger, foregår det i smukke naturomgivelser i Valbyparken. Du kan se ruterne fra sidste år herunder. Vi regner med at årets ruter vil være stort set identiske.

Løberne sendes afsted først, derefter er det løbernes tur.

 

Gårute: (klik på billedet for stort kort)

Løberute på 5 km. (klik på billedet for stort kort)

 

 

Sidste frist for online tilmelding er den 17. august kl. 23.59